NEWS

Offf festival & Vanguard Gràfic

Aquest any hem participat en el festival Offf de disseny de Barcelona fent el llibre, la bossa i tenint un stand durant el festival. Ha estat un repte produïr un llibre de complexitat i fer-ho a distància ja que els dissenyadors han estat Bienal. Un estudi afincat a Mèxic.

L’experiència però, ha valgut la pena i el resultat final ens fa oblidar tots els problemes que ens hem anat trobant en el decurs de la producció del llibre. La bossa també ha representat un repte ja que l’hem feta tota de Tyvek. Un material altament ressitent i 100% reciclable. La confecció de la bossa ha anat a càrreg del centre penitenciari de Lledoners per donar feina als interns.

Al final tot el projecte ens ha suposat uns 3 mesos de treball intens amb una gran satisfacció per l’acompliment del projecte amb tantes derivades i va acabar amb la nostra participació amb un stand dins del festival. L’experiència de viure un gran festival per dins és molt interessant i malgrat són moltes hores d’empeus, és veritat que durant 3 dies pots parlar i crear sinèrgies amb molta gent.

 

offf-vanguard-grafic-news1offf-vanguard-grafic-news3

vanguard standofff-vanguard-grafic-news2