NEWS

Fundació Miró & Vanguard Gràfic. Dones fabuloses.

Aquests últims mesos hem estat treballant conjuntament amb la Fundació Miró de Barcelona per desenvolupar un projecte pilot de col.laboració Museu – impremta per tal de suministrar material al centre i que el centre realitzi una sèrie de tallers  per a escoles.

Els tallers són per a escoles que estan  al voltant del museu per ajudar a que es puguin fer uns tallers continuats durant tot el curs. L’objectiu és que el museu, com a gestor d’art, pugui crear una sèrie de tallers per apropar l’art a les nenes i nens d’una manera més orgánica, més intuitiva, manual, física… Aquesta aproximació fa que el nen pugui entendre millor tan les tècniques usades en l’art com la conceptualització.

Aquest any el  projecte s’ha centrat en la difusió i reivindicació del paper de la dona en la història de l’art i l’art actual.

Aquí teniu en el link la valoració que en fa Fundació Miró 

escolaimpremta fundaciomiro 3

escolaimpremta fundaciomiro 11escolaimpremta fundaciomiro 1escolaimpremta fundaciomiro 2escolaimpremta fundaciomiro 4escolaimpremta fundaciomiro 5escolaimpremta fundaciomiro 6escolaimpremta fundaciomiro 7escolaimpremta fundaciomiro 8escolaimpremta fundaciomiro 9escolaimpremta fundaciomiro10