NEWS

BLANC FESTIVAL 2015

 

Aquest any el BLANC FESTIVAL versava sobre el “voyeurisme”. Els dissenyadors en un festival fan això; ser “voyeurs” espiar, i alhora exposar-se quan els toca sortir a l’escenari. Aquest era el punt de sortida de l’estudi de disseny CANCUN. Com cada any, en Raul i en David van venir a gràfiques Orient a presentar-nos l’estudi que es feia càrrec del disseny de les peces gràfiques i amb qui hauriem de treballar uns quants mesos.

Ja són molts anys que col.laborem amb el Blanc (7 anys), i creiem que ho haviem vist tot, però no…ens faltava el punt més “hot” i alhora sostenible.

Les peces van estar concebudes per ser produïdes amb el menor impacte ambiental possible i alhora aprofitant al màxim el paper i les seves mermes. Un enfoc nou i que ens va semblar molt interessant. Per tant les mides i pàgines del programa es van basar en aquestes premises. Les rodones sobrants del troquelat del programa es van conservar i la Núria en va fer mòbils. La mida del poster també es va ajustar així com el tamany del troquel. Es van reduïr les tintes utilitzades a la mínima expressió.

Tots els papers utilitzats havien de ser reciclats.

Al final les peces resultants van combinar sense cap problema les dues coordenades demostrant que es pot ser “hot” sense deixar de ser sostenible.(no sólo de lycra vive lo sexy).